16 Juni 2007 admin 1Comment

Sekedar info:
Bagi rekan-rekan otkiners yang hobi jadi freelancers:

Wij zoeken een enthousiaste Verpleegkundige of Ziekenverzorgende die goed kan bemiddelen, iemand die kan “opstarten” voor minimaal 20 uur per week

Je kent de verpleging en verzorging vanuit (enkele jaren) werkervaring en weet hoe belangrijk goede zorg thuis is. Lily Rijpkema thuiszorgbemiddelin g koppelt de vragers naar thuiszorg aan het aanbod van zelfstandige zorgverleners.
Voor onze nieuwe vestiging in Den Haag zoeken wij op korte termijn een klant- en servicegerichte collega met communicatieve en commerciële kwaliteiten. Aangezien het een nieuwe vestiging betreft is er veel ruimte om te “ondernemen”, zelf nieuwe clienten en zorgverleners vinden en bestaande contacten in Den Haag verder uitbouwen. Je beschikt minimaal over een MBO-opleiding, bent resultaatgericht, kunt goed samenwerken en hebt enige feeling met administratie en computers. Maar bovenal ’heb je wat met mensen’? Dan hebben wij wat met jou!
We bieden onder andere: goede sfeer, prettige werkomgeving en werk ’wat er toe doet’. We zijn een particuliere organisatie voor thuiszorgbemiddelin g en hebben ook nog vestigingen in Zeist en Velp.
Interesse? Bel, mail of schrijf ons; wij zijn benieuwd naar je reactie. Lily Rijpkema thuiszorgbemiddelin g, t.a.v. Henk Eigenbrood, denhaag@lilyrijpkema. nl, 070 – 890 3 540, Danckertstraat 60, 2517 TK Den Haag
Send instant messages to your online friends http://uk.messenger .yahoo.com

Zaenal Muttaqin
Troelstralaan 78
2624 EW Delft,
Netherlands
+31 643 1990 93
www.denpatrol. com

One thought on “freelancer

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *